Over YOURS

Verhalen over mensen voor mensen. Verpakt in een mooi jasje.

Ik geloof dat ieder individu minstens één verhaal heeft dat anderen kan inspireren. Een gebeurtenis, een unieke kijk op de wereld of een bijzondere levensstijl. Deze verhalen wil ik grijpen en vrij laten op de website van Yours.

Ons verhaal

Because life is truly Yours

Yours wil verhalen vangen en vervolgens een podium bieden aan deze bijzondere mensen met een unieke kijk op de wereld met als doel om jou te inspireren.

Een digital glossy

Yours is een digital glossy oftewel een online vertaling van een glossy magazine. Al van jongs af aan bladerde ik door glanzende tijdschriften vol prachtige foto’s en inspirerende verhalen. De ene pagina nog mooier dan de ander. Anno 2017 zijn we digitaler dan ooit. Alles moet digitaal is de trend, maar nog nooit heb ik een soortgelijke ervaring gehad van het bladeren door een tijdschrift als wanneer ik een website bezoek. Dit zag ik als een uitdaging en het idee van Yours was geboren. 

Wat is YOURS?

Wat is jouw verhaal?

Yours is altijd op zoek naar bijzondere verhalen. Heb jij een mooi, aangrijpend, schokkend of hilarisch verhaal dat past binnen onze rubrieken? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contact

Rubrieken